(818) 272-8882

18607 Ventura Blvd #200

Tarzana, CA 91356

Modele de unghi cu gel ascutite

Boomer de bébé Unghiile, tendința care va înlocui manichiura français în Vara 2018 ca în fiecare iarnă, se poartă non-culorile (Albul nu avea cum să lipsească), Dar și nuanțele Nude, Roșu, Bordeaux, Maro, argintiu, auriu. Glitterul, paietele sau strasurile de toate felurile sunt la loc de cinste. Modelele cu fulgi de Nea sunt printre cele mai populare idei, urmate de cele cu sclipici, aplicații și picturi. Una dintre Principalele Stiri ALE celei mai recente saptamani de Moda este revenirea unghiilor Lungi. Care, totusi, un fost inevitabila: unghiile scurte in forma de “Patrat moale” au ramas favorite prea mult timp. Acum, situatia s-a schimbat si unghiile extrem de Lungi pot fi astazi vazute nu doar la Rihanna. Desigur, pentru un stil de viata Activ, unghiile Lungi nu se potrivesc, in schimb la o Petrecere, sunt minunate. . Dans ciuda faptului ca in 2018 Moda unghiilor Lungi devine mai intensa, este Poutine Probabil ca unghiile scurte si patrate sa, il est un peu pozitiile de Lider. Atunci cand creati o manichiura pentru Unghii scurte, lasati imaginatia sa ISI FACA treaba si incercati sa creati desene PE Unghii, fie initial nu atat de perfecte. Apoi, Treceti la forme mai Complicate, dungi si desene mai artistice.

Atunci cand ATI reusit sa Treceti de aceasta ETAPA, incercati sa amestecati mai multe Culori si sa creati PE Unghii o Pictura impresionista. O sa va IASA ceva pur si simplu MINUNAT!. O Linie, Două, trei sau mai multe? Totul este permis Când vorbim despre manichiura français! Îndrăznește să faci combinații, să adaugi Elemente, să ieși DIN anonimat! Dacă ai crezut că modelul de Unghii français se rezumă doar la o Linie, nu ai văzut încă modelul cu Două Linii! Cât de simplu potï Crea un aspect Atât de șic! Să nu uităm că manichiura français se potrivește foarte bine mireselor! Este Alegerea ideală pentru un astfel de eveniment! Dacă Alegi să mai adaugi și un modèle subtil de dantelă, Rezultatul va fi delicat și grațios! Manichiura français, modelul clasic, Dar cu Negru! Ai încercat vrédată? Nu numai că te scoate DIN anonimat, Dar Cine da și un AER șic și extravagant în același timp! Ai îndrăznit vrédată să folosești Culori fosforescente PE unghiile Tale? Dacă nu, acum e momentul.

No fee, no risk promise: we don’t get paid until you win.

GET A FREE CASE EVALUATION

Schedule a free case evaluation: (818) 272-8882

michael

Michael A. Rabban

Attorney at Law

LAW OFFICES OF MICHAEL A RABBAN

Michael A. Rabban has been regarded as one of the best Personal Injury lawyers in Los Angeles.

In 2009, he founded a very successful law practice that quickly garnered the respect of clients and peers alike.

He has handled cases involving work related accidents, car accidents, and many premises liability cases such as Slip and fall accidents, dog bite, and negligent security cases. To Michael, it had always been a life time dream to establish a practice who's mission was to treat each and every one of his clients with care, dignity and respect. He strives to afford every one of his cases, no matter how big or small, the time, effort and attention he or she deserves. He lives and breathes by the mantra that no person is without rights.

Read More >
yelp

I know many attorneys and was having a hard time deciding who to use. I was fortunate enough to make a great choice and pick Mr. Rabban to represent me. He is professional, knowledgeable, personable, and took the time to answer all questions. He would follow-up with me regularly and pay close attention to the details of my personal case. The outcome of his hard-work paid off and I thank him for that. I strongly suggest him to everyone seeking counsel.

star

David M.

Los Angeles

You’re not alone. We’re here to help.

No fee, no risk promise: we don’t get paid until you win.

GET A FREE CASE EVALUATION

Schedule a free case evaluation: (818) 272-8882