(818) 272-8882

18607 Ventura Blvd #200

Tarzana, CA 91356

Modele de antecontracte de vanzare-cumparare

Buna Seara vreau sa Cumpar o Casa si sunt făcute doua antecontracte la DOII vânzători cu Notari diferiți primul a facut PE o Suma de1000 de RON Ani 2010 iar Celălalt in 2011 cu Suma integrala Dar ne achitandui Bani proprietarei ci dându-i Primului client (CAM o camatareala intre CEI Doi cumpărători) dar nu in FATA notarului ci a unei persoane DIN acel Notar si pusă sa semneze PE holul notariatului nu in FATA unui Notar public iar vânzătoare ne mai dorind sa faca actele dupa 3 Ani si un pic a dat-o in judecată IA ne prezentându-se s a suspendat motive nu stiu cum pot face sa o Cumpar Casa cu acordul si al proprietarei Care a fost înșelată de CEI doi……… ne mai poate vinde noua nu este nimeni scris la Cartea funciară de cat bunicul Care IA lăsat moștenire fiind singura moștenitoare ce ma sfatuitiiiiii VA MULTUMESC!!!!! Modèle de antecontract de vânzare-cumpărare a unui apartament, numit și promisiune de vânzare-cumpărare sau précontrat, modèle conforme noului COD civil Care se încheie în formă autentică, la notariat. Puteti face antecontract la un notariat, dans Care se mentioneaza avansul si promisiance bilatérerala de vanzare cumparare si un Termen de aproximativ 30zile (sau mai mult ori mai Poutine) pana la care sa se FACA vanzarea propriuzisa. Daca pana la expirarea termenului stabilt DVS. nu puteti Achita tot restul sumei pentru apartament riscati sa pierdeti avansul, iar daca vanzatorul nu va face vanzarea DIN Vina sa (razgindire sau nu are actele) puteti Céré in fournir dublul sumei achitate in Avans. Norme ASA e la antecontracte. Se pot Pune INSA si alte Clauze, alese de comun ACORD intre parti. Bună Seara AȘ vrea să întreb În legătură cu un imobil: Dacă am făcut un précontrat devanzare cumparare cum un Avans de 5% și la Data respectivă euro Era un linistit iar ora actuala este 4, 64 cu ce linistit voi cumpăra imobilul respectiv, mulțumesc Buna Seara , printr-o agentia am gasit un cumparator la l`apartamentul pe care doresc sa-l. Deoarece traiesc in strainatate, agentia mi-a Propus sa inchei un antecontract Pina ajung in Tara si mi-a trimis un modèle cu urmatoarele Clauze (citit mai jos). Puteti va rog sa confirmation daca aceste Clauze in Special din partea vinzatorului Sint in Regula si LEGALE inainte de a-l Semna? Va multumesc anticipat pentru un raspuns. `Plata se face Integral sau în 2 tranşe, după cum urmează: la Data semnării prezentului antecontract, Suma de……. Euro reprezentând arvuna, iar la Data semnării actelor la notariat Suma de…. Euro.

Subsemnatul (II) vânzator (i) declar (AM) pe propria răspundere că imobilul este Liber de orice procese şi servituţi şi nu a fost scos DIN circuitul civil în temeiul vreunui Act normativ de trecere în Proprietatea statului şi îl garantitez (garantam) PE cumpărător (i) împotriva oricărei expulţiuni intervenite Într-o cauză anterioară antecontractului de faţă, conforme art. 1695 DIN codul civil. Cunosc (cunoastem) că declaraţiile false taiate înşelăciune si fals in inscrisuri Sub semnatura Privata şi se pedepsesc conforme art. 244 si art. 322 DIN codul pénal. Subsemnatul (II) vânzător (i) ma (ne) oblig (AM) să Pun (EM) la dispoziţia, orului toate actele necesare în vederea perfectării contractului de vânzare-cumpărare în forma autentică la notariat. Transmiterea proprietăţii are loc la Data semnării contractului de vânzare-cumpărare la notariat nu mai tarziu de……………………………, iar intrarea in posesia si folosinta cumparatorului va avea loc la Data……………………..

No fee, no risk promise: we don’t get paid until you win.

GET A FREE CASE EVALUATION

Schedule a free case evaluation: (818) 272-8882

michael

Michael A. Rabban

Attorney at Law

LAW OFFICES OF MICHAEL A RABBAN

Michael A. Rabban has been regarded as one of the best Personal Injury lawyers in Los Angeles.

In 2009, he founded a very successful law practice that quickly garnered the respect of clients and peers alike.

He has handled cases involving work related accidents, car accidents, and many premises liability cases such as Slip and fall accidents, dog bite, and negligent security cases. To Michael, it had always been a life time dream to establish a practice who's mission was to treat each and every one of his clients with care, dignity and respect. He strives to afford every one of his cases, no matter how big or small, the time, effort and attention he or she deserves. He lives and breathes by the mantra that no person is without rights.

Read More >
yelp

I know many attorneys and was having a hard time deciding who to use. I was fortunate enough to make a great choice and pick Mr. Rabban to represent me. He is professional, knowledgeable, personable, and took the time to answer all questions. He would follow-up with me regularly and pay close attention to the details of my personal case. The outcome of his hard-work paid off and I thank him for that. I strongly suggest him to everyone seeking counsel.

star

David M.

Los Angeles

You’re not alone. We’re here to help.

No fee, no risk promise: we don’t get paid until you win.

GET A FREE CASE EVALUATION

Schedule a free case evaluation: (818) 272-8882